Becom Group
Menu Sulje

Toimitamme Euroopasta vuosittain yli 500 yksilöllistä autoa kuluttaja- ja yritys­asiakkaillemme.

Mikäli valikoimastamme ei tällä hetkellä löydy juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa, etsitään tarpeitasi vastaava auto Euroopasta avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme autorahoituksen myös tilauksesta toimitettaviin autoihin.

Kuinka me toimimme?

Kerro meille auto­unelmastasi, me hoidamme loput.

1. Autotarpeen kartoitus

Aluksi haluamme kuulla sinulta, millaisia tarpeita ja toiveita sinulla on auton suhteen, jonka jälkeen asiantuntijamme esittelee sinulle parhaat automallivaihtoehdot.

2. Sopivan auton etsintä

Asiantuntijamme etsii sinulle muutaman vaihtoehdon toiveittesi pohjalta, jonka jälkeen sopivan yksilön valikoiduttua tarkastamme auton taustat ja kunnon.

3. Tarjous autosta

Kun unelmiesi yksilö on löytynyt, teemme siitä sinulle kirjallisen tarjouksen sekä haemme tarvittaessa luottopäätöksen autorahoitukseen. Tämän lisäksi annamme halutessasi vaihtotarjouksen entisestä autostasi.

4. Toimitus

Tarjouksen hyväksyttyäsi logistiikkaketjumme järjestää auton toimituksen Suomeen, jossa se tarkastetaan, maahantulokatsastetaan sekä rekisteröidään Suomen kilpiin sinun omistukseesi. Lisäksi auto varustellaan toiveidesi mukaan ennen luovutusta. Toimitamme halutessasi auton kotiisi tai työpaikallesi ja noudamme samalla mahdollisen vaihtoauton. Nopeimmillaan koko toimitusprosessi kestää alle viikon.

Asiakaskokemuksia

Kommentteja muutamilta asiakkailtamme

”Erinomaista palvelua, sujuvaa viestintää ja syvällistä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä. Korkeat suositukset. ”
- BMW IX
"Prosessin alusta alkaen toiminta oli kaikin puolin ammattimaista ja läpinäkyvää. Asiakaspalvelu oli huippuluokkaa ja rehellistä sekä joustavaa kaikelta osin. Ei tyrkytystä, vaan asiakkaan tarpeen kuuntelua ja sen täyttämistä. Kaikki yhteydenpito ja prosessin läpivienti toimi tarvittaessa kaikentasoisesti digitaalisesti."
- Tesla Model Y
"Vahva suositus, Becom toimi todella ammattimaisesti, nopeasti ja auto oli juurikin sellainen kuin pitikin. Tuli pestynä ja ladattuna. Oli ilo tehdä kauppaa ja vielä iloisempi asia on ajella Taycan 4S.llä”
- Porsche Taycan

Tarjoamme autoon OP:n, Lähitapiolan, Nordea Financen sekä Santanderin kilpailukykyisen autorahoituksen, jopa ilman käsirahaa!

Ota yhteyttä

Etsitään tarpeitasi vastaava auto Euroopasta avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä ja sovi etäpalaveri tai soitto niin kartoitetaan tarpeesi.

Avaa keskustelu
Hei!

Kuinka voisimme olla avuksesi?

-Team Becom