Becom Group
Menu Sulje

Kuinka erotumme kilpailijoista? 

Palvelupauksemme on tehdä auton hankintaprosessista helppoa ja kivutonta. Olemme monikanavaisesti tavoitettavissa silloin kun se on meidän asiakkaille sopivinta. Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita ja palvelemme asiakkaita intohimolla siten, että he haluavat aina palata. 

Autorahoitus- ja leasingratkaisut

Kauttamme saat kilpailukykyisen autorahoituksen jopa ilman käsirahaa. Vaihtoehtoisesti voit hankkia kauttamme autosi myös huolettomalla yksityis- tai yritysleasingilla. Asiantuntijamme kertovat mielellään eri vaihtoehdoista.

Vakuutukset

Kauttamme saat hankittua aina kilpailukyisen vakuutuksen uuteen autoosi. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Lisäturva

Kauttamme saat hankittua autoosi joko valmistajan jatkotakuun tai yhteistyökumppanimme tarjoaman lisäturvan, joka on mahdollista sisällyttää autorahoitukseen. Asiantuntijamme kertovat mielellään eri vaihtoehdoista.

Lisävarusteet

Kauttamme voit hankkia kaikki autoiluun liittyvät lisävarusteet ja tarvikkeet latausasemista vanteisiin ja renkaisiin sekä teippauksiin. Lisävarusteet on myös mahdollista sisällyttää ajoneuvorahoitukseen. Kysy lisää myynnistämme.

Vaihtoajoneuvot

Halutessasi otamme nykyisen autosi vaihdossa ja maksamme mahdollisen loppuvelan rahoitusyhtiölle. Noudamme vaihtoajoneuvot toimituksen yhteydessä. Otamme vaihdossa myös veneitä, moottoripyöriä sekä muita ajoneuvoja.

Ota yhteyttä

+358 44 022 1460  myynti@becom.fi

Avaa keskustelu
Hei!

Kuinka voisimme olla avuksesi?

-Team Becom